Ankdammen

Sitter på balkongen med min lilla vita dator (som för tillfället fungerar relativt bra) och surfar på scrapsajter... Har precis klickat hem ett par ProMarkers och lite cardstock från Scraplyckan som jag tycker är den mest prisvärda scrapbutiken på nätet. Har inte hittat något annat ställe med billigare ProMarkers (bara 24 kr/st!) och papper är det också jättebra priser på. Ska göra ett kort till syrrans nyblivne 4-åring. Han har snöat in på Pokemon, så det får bli nåt med inspiration därifrån.

Igår kväll var vi i hamnen på Ankdammen och åt. Perfekt att sitta i solen precis vid vattnet och titta på båtarna. Vid bordet snett ovanför oss satt från början fyra-fem tjejer vid ett "fyra-bord". När vi gick var de åtta. Men allt går om man vill och dricker mycket rosé ;)


Jag på Ankdammen

Efter Ankdammen gick vi till Koriander och lyssnade på ett jazzband. Hedrade mina kollegor på jobbet med Mariestad.
På Koriander fanns även Robyns frisyr...


Jazzband

     
Mariestad i Heinekenglas och en kändisfrisyr

Idag har vi varit på stan en sväng och köpt present till 4-åringen. Även det stora möbelvaruhuset fick ett besök för att komplettera svärföräldrarnas garderober med fler gångjärn. Sen har vi hängt i solen på balkongen, där vi fortfarande sitter... Kvällens middag består av pepparstek och potatisgratäng med Jensens Pepparsås. Den måste ni prova om ni inte gjort det. Samma som serveras på Jensen Bøfhus, förstås. Blandas med grädde och är jättegod. Perfekt om man inte orkar göra egen sås.


Dålig bild - god sås


Snart börjar skolorna. Ett par definitioner på det:

Skola: byggnad med fyra väggar och framtiden inuti.

Skolbusschaufför: en man som trodde att han tyckte om barn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0