En enda stor one-hit-wonder

Premiär för Allsång på Skansen... Vimsig början av Lundin (stackars orkestern hängde inte med...) och sen går dom ut "starkt" med Thomas Ledin, som är en stor one-hit-wonder hela han (eftersom alla låtar är samma samma, så räknas dom som en). Måns Z må vara fjortisidol, men sjunga kan han och Henka Dorsin är rolig som vanligt. Smart av SVT att låta dom andra artisterna göra Ove Thörnqvists nummer ;) Blir inte lika segt då.
Morden i Midsomer ikväll. Utan att veta varför gillar jag den serien. Är det, tillsammans med att man faktiskt kollar på Allsången och dessutom bryr sig lite, ett ålderstecken? I så fall är det okej med mig.

Nu är det äntligen semester =) Har sett fram emot detta som aldrig förr. Åker till Orust ett par dagar till att börja med, men sen ska vi va hemma ganska mycket. Planerar att ta en vecka i höst och försöka åka till nåt varmt land istället. Dom två senaste åren har vi haft lägenhetsprojekt på semestern. Första sommaren tapetserade vi om i sovrummet och förra sommaren la vi golv. Nu tittar vi eventuellt på ny lägenhet istället. Men bara om vi hittar en vi absolut vill ha. Den vi tittade på igår låg på Kvarnberget som är ett mysigt område. Lägenheten var jättefin, men lite mindre rum än vad det såg ut på bilderna och ett vardagsrum som kändes lite svårmöblerat. Vi ska försöka kolla på en på Herrhagen till veckan också. Vi har ju fördelen att bo bra redan nu, så vi har absolut ingen bråska att hitta rätt ställe. Det är bara vänta på att den perfekta lägenheten dyker upp!

Går och tvättar händerna konstant med mangotvålen jag fick av Elin. Den luktar så gott =)

Kommentarer
Postat av: Emma

pucko . måns är fan bra

2009-06-25 @ 20:44:57
Postat av: Anonym

Visste du att M Jackson är död

2009-06-26 @ 01:52:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0