Überflashigt

Idag har det varit en riktigt fin vårdag! Igen, får man väl säga... Vi har varit riktigt våriga idag och fixat i ordning lite på balkongen. Lagt ut mattorna och ställt ut möblerna (som kanske borde oljas oxå...). Planerade solrosfröna också - vi får se vad det blir av dom.

Hoppas på gula blommor


Sen tog vi en promenad ner till Kasernhöjden där det var visning på lägenheter. Eller ja, dom har ju en überflashig lägenhet på en massa rum o kök i två (eller tre, beroende på hur man ser det) våningar som dom använder som visningsobjekt. Just nu bygger dom om den tredje kasernen till lägenheter som kommer vara inflyttningsfärdiga om ett år. Inte för att vi har bestämt oss för att köpa nåt just där, men lite funderar vi på bostadsrätt och lägenheterna där är ju onekligen fina.


Dom obligatoriska snygga skoskydden


Ikväll börjar "Babben & Co" på SVT. Gött för oss gamlingar som inte orkar springa på krogen på helgerna ;) Samtidigt börjar Magnus Ugglas program "Var fan är min revy?". Gillade hans förra projekt "Var fan är mitt band?" och tycker han är rätt kul. Hoppas det här blir lika bra.

Just nu spöar Färjestad Skellefteå hemma. 6-0 står det och en minut kvar. Tufft att komma ikapp...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0