Långfredagstur

Påskhelgen har verkligen börjat kanon :) Rena sommarvädret och förkylningen jag befarade skulle bryta ut lagom till ledigheten har gått och gömt sig igen.

Igår var vi till svärföräldrarna i Filipstad. Passade förstås på att kika på alla motorcyklarna! Det måste ha varit rekordmånga deltagare i Långfredagsturen i år. Jag har aldrig varit i och kollat på dem i Filipstad förut (bara åkt turen själv och varit åskådare i Kristinehamn), så det var riktigt kul. Lyckades faktiskt träffa på lite kända folk också. God mat och kaffe i solen fick avsluta besöket i Filipstad.


Tvåhjulingar på rad

Åkte tjälskadad väg över skogen till pappa på vägen hem för att hämta upp lite ved. Tänkte att vi skulle ta med lite grillkorv ut till Skutberget eller nåt när det är så fint väder. Får se när det blir av - helgen är lång :) Tog vägen förbi mamma o J på vägen efter det och säckade ihop i soffan när vi kom hem. En hel dag i solen sliter på huvudet...

Började denna dag med en joggingtur i spåret. Nu börjar det faktiskt bli skönt att springa! Nu är det solen på balkongen som gäller och sen en sväng ner till stan för att hitta nån uteservering och lite mat. Sämre kan man ha det!

Kommentarer
Postat av: Susanne

Nu har jag beställt mineralsmink & borstar från ELF. Jätteenkelt! Tack för tipset :-)

2011-04-25 @ 11:53:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0