Fegis

Nåt miffo har kört på våran bil. "Bara" skrapad i lacken över hjulhuset bak på höger sida, men ändå... Skit. Hände antingen i garaget på jobbet eller på parkeringen utanför. Inte säker på vilket. Naturligtvis har inte den som pajat vår fina, silverfärgade, supersportiga (?!) lilla golf lämnat nån lapp eller på annat sätt gett sig till känna. FEGIS!

Idag är det en jättebra artikel i NWT om vår missionsförsamling =) Kul att det uppmärksammas att vi satsar för framtiden - bland annat genom att bygga ut kyrkan. Läs artikeln här.

Har jobbat sent ikväll o är helt slut i huvudet. Suttit med undervisningsplaner, bland annat, och det är ingen lek. Allt ska matchas mot kursplanen så att Transportstyrelsen är nöjd. Sen har vi suttit med teorimaterial till traktorutbildning... Som tur är gör jag kort dag i morgon.

Stort fy-skäms på Lindex som gör en kollektion i bara Small och Medium. Hallå? Jag som gillade Lindex för att de har normala storlekar och snygga kläder som passar alla typ. Snacka om att bita sig själv i svansen, ändå. Ingen vidare PR. Spinkiga modeller har dom på bilderna också. Synd =(


Kommentarer
Postat av: olatidman

haha jag hade blivit galen!

2009-11-10 @ 22:32:25
URL: http://tidman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0