Lite dans blev det också

Det blev en lång kväll i går. Mest för att den började så tidigt. Redan vid fyra på eftermiddagen var vi på Blue Moon och lyssnade på "Hithunters" med Kerry och 92,2. Sedan var det Haaks som körde covers. Vi satt kvar ganska länge och pratade. Väldigt lätt gjort när det är så mycket roligt folk med =) När det började bli tunt med folk på Blue Moon gick vi till Harrys och fortsatte snacka skit. Lite dans blev det också, men det var ingen vidare DJ... Halv tolv gick vi hem.

Åkte inte ut nåt till Väse för att kolla murandet. Vädret var ju inte det allra bästa igår, så det fick va. Ska försöka åka förbi imorgon när vi åker o skiftar däck. Kul att se hur det går. 

Idag åkte vi ner på stan i det fina vädret. Fikade på Royals bakficka och kikade lite i affärer. Det är ju rosa månad nu och det syns öööööverallt. Till och med Ahlgrens Bilar har hakat på med rosa rattar:
Tipsade för ett tag sedan om ansiktsrengöring - Neutrogena som finns på apoteket. Superbra. Nu kör jag hela konceptet: Rengöringslotion, ansiktsvatten och ansiktskräm.L'oreals ansiktskräm "Happy Derm" kikar fram i kanten på bilden. Den använder jag ofta som dagkräm, speciellt på sommaren eftersom den är väldigt lätt. Luktar lite hallon gör den också =)

Emu-frågan fick ju en lösning också. Det var inga emuer, men det är fortfarande fåglar i skogen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0