Gristider

Den här veckan är det mycket teori och lite praktik på jobbet. AM-kurs måndag och torsdag, introduktionskurs tisdag, risketta onsdag. AM är lite annorlunda. Eleverna är bara 15 år och då får man försöka klura ut nya sätt att lära ut på. Det är lite skillnad mot 18-åringar. Men det är kul och kidsen är jättegulliga!

Vi har suttit o kollat lite på våra semesterplaner ikväll. Tänkte ju Gotland, men vi har ju segat oss lite så det är svårt att få tag i nåt bra boende nu. Färja behöver inte bli så dyrt om man åker gristiderna och det kan ju vi göra. Fem på morgonen eller ett på natten, typ. Vi får väl luska lite till i boendefrågan, så får vi se sen.

Jag har haft geléförstärkning på mina naglar ett tag för att slippa pyssla med lack, men nu har jag fått tillbaka fixarlusten så nu har jag tagit bort det. Lagt av mig lite på den franska manikyren när jag skulle börja göra den själv igen, men det kanske kommer tillbaka snart.


Kan bli bättre

Ska bli oerhört skönt att det där bröllopet (det lite större i Stockholmstrakten) snart är över. Börjar bli lite segt med all media kring det...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0