Hjalle och Heavy

Det fortsätter snöa... Jag har klivit runt i mina fusk-uggs idag och det ser ut som Bigfoots spår ungefär. Kompisfikat i Väse blev idag istället. Passande nog har det toksnöat hela natten och dagen, vilket gjorde att det var aningens svårare att ta sig till Väse än vanligt. Lite coolt att man ens kom fram, faktiskt. För att inte tala om hem igen. Men man åker ju stabil folkvagn, så... Idag hade den dock ett bra stöd av ena kompisens stoooora fyrhjulsdrivna Merca som spårade åt den. Det tackar vi för ;) Väldigt trevligt hade vi i alla fall och då spelar inte en liten snöstorm nån större roll.
Svängde förbi farmor på vägen hem och hon var ganska pigg!

Vet inte om jag har för mycket fritid och därmed möjlighet att sitta och filura mer än vanligt, men är det nån som minns "På Rymmen" i TV4 för x antal hundra år sedan? Vilken programidé. Egentligen ganska genial. Halva svenska folket var ju ute och jagade de där människorna! Hjalle och Heavy - nån som kommer ihåg? Och Tobbe Trollkarl - vart hade han varit i livet utan "På Rymmen" ;) Ingen som minns hans polare, bara... Nån borde kicka igång en ny säsong av det där. Men då måste man lösa problemet med "gömställen". Telefonkiosk är ju inte vanligt förekommande idag.



Nu ska jag i alla fall inte gå ut mer idag...

Kommentarer
Postat av: Jennie

hehe.. jaa dom kommer man ju ihåg o programmet va ju verkligen bra, frågan är om det skulle funka idag. Samma sak som big brother, superkul i början, innan det började spåra ur :-/

2011-01-06 @ 16:38:56
URL: http://flowie.blogg.se/
Postat av: Jennie

Oohh.. den skivan ligger nog i förrådet nånstans förresten.. coolt :-D

2011-01-06 @ 16:41:00
URL: http://flowie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0