Köra polisbil fort

Nu är äntligen alla fönster putsade! Skönt att ha det gjort.

Den här veckan är det hastighetsvecka i Värmland. Innebär att polisen är ute och leker med sina lasermätare lite extra. Det är bra =) Idag har dom stått vid Sundsta-Älvkullen på 30-sträckan och mätt sig trötta. Plockat några fortkörare har dom gjort också. Och vinkat till jobbiga övningsbilar som åkt förbi gång på gång på gång... Tror att dom även kör lite extra bältes- nykterhets- och körkortskontroll nu.
Samtidigt har dom skickat ut nybörjarna (dvs aspiranterna) på fortkörningsutbildning. Dom som är i slutet av aspiranttjänsten får ju lära sig köra polisbil fort. Både på g:a flygfältet (där konorna flyger kring däcken) och på allmän väg. Det gäller att passa sig.


Tripp, trapp, trull

Syrran messade förut att hon har en present till oss =) Trodde först att hon packat ner sin psykkatt i paket för att lura på oss, men hon hävdar att så inte är fallet. Jag är nyfiken! Får gå bort till henne efter jobbet imorgon. Gillar presenter =)

M&Ms har kommit till Sverige också. Ingen stor nyhet (och absolut ingen billig), men jag köpte ändå en liten påse när vi var o handlade i eftermiddags. Dom är jättegoda - var slut innan avfarten till centrum. Kanske ingen större skillnad mot våra svenska Non-stop... Dyrare, bara. Och med ett M på.

   

Kommentarer
Postat av: Elin

mycke färgämnen i de du!

2009-04-20 @ 21:52:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0