Underhållning?

Att inte ha nåt godis hemma en fredagkväll. Det gör ont. Jo, visst fanns det två rader mjölkchoklad, men hur långt räcker det???
Ja, ja...

Blev ingen krogvända som det var tänkt ikväll för snudd på alla som skulle med var sjuka. Hämtade lill-kusinen (som inte är så liten längre utan går på högstadiet o börjar bli stora tjejen) efter skolan och åkte till Enter som vanligt på fredagar istället. Pizza och Ikea-möbel-bygge stod på programmet. Urartade så småningom i kuddkrig på gräsmattan (kanske bjuder på bildbevis imorgon...). Det kommer bli så fint i Betania när vi är klara med vår make-over!

Innan det hann jag lämna plasma, köpa dom mindre mjukisjeansen, jaga kommungubbar (utan resultat, förstås, för så brukar det ju va...) och sitta en stund på balkongen. Snart klar med boken och måste fundera på vilken som ska bli nästa bokprojekt.
Promenaden får vänta till imorgon.

Kollat på Talang på TV4 ikväll. Det finns verkligen folk till det mesta. Ibland blir det underhållning av sånt som inte är tänkt att vara det - ibland tvärtom (förvånansvärt ofta). Bert, däremot, är alltid underhållning på sitt eget lilla sätt ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0