Skifs goes Ulvaeus

Jobbade egentligen halv dag idag eftersom jag har teorikurs denna månad. Självklart slutar det med att jag jobbar ett par timmar på eftermiddagen ändå... Ja, ja. Vad gör man inte för kidsen... Jag hann sitta en liten stund i solen på balkongen i alla fall! Äntligen är vädret fint igen. Fast egentligen så är ju vackert väder inget väder i vädervärlden.

Igår åkte vi en sväng med båtbussen tillsammans med mamma o Johnny. Rundtursbåten var ju förstås full, eftersom man numer kan förboka, så vi åkte från Mariebergsskogen till Residenset istället. Jättefin tur på ungefär en timme. Karlstad är verkligen fint från vattnet (också)!

     
Båt modell större             Slussvaktarstugan

     
Slussen                           Stadshotellet

Vi tog kaffe hemma hos oss och hann kika på lite av Allsången också. Ganska lam avslutning. Kändes som dom borde ha kunnat fått dit lite större namn. Björn Skifs var väl den enda som var nåt att ha. Honom kan man alltid lita på. Funderar allvarligt på att gå på hans show på Cirkus i början av nästa år. Kan bli riktigt bra! Cirkus är ju en bra konsertställe också. Lagom stort, plus att man ser bra i stort sett överallt.
Vi hade i alla fall en jättetrevlig kväll!

Skifs goes Ulvaeus:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0