Veckans fläsk

Idag har det varit high life på jobbet. Osäkert varför. Folk har liksom gått runt och varit... eh... livliga (?). Kanske berodde det på veckans fläsk *  och att vi mosade i oss semlor. Igen.
Blev kvar lite längre på jobbet än vanligt eftersom vi hade MC-info och då kom det en massa kuligt folk att snacka med. Nu håller vi (eller snarare sambon - jag är mest i vägen) på att bygga ihop den där TV-bänken igen. Originalet, alltså. Fotar när det är klart... Just nu är det mycket "vart ska den här sladden sitta?" och "kolla, jag drog ur den här sladden och det hände igenting. Eller förresten..."

Igår gjorde vi det snabbaste besöket på IKEA jag nånsin varit med om. Handlade inget heller :( Kändes väldigt ovant och konstigt. Snabb vända på ICA efter det och sen hem till "Design: Simon & Tomas". Känns tryggt att dom har sparkat igång en ny säsong. Mystiska tapeter i gårdagens program, men hundarna är fortfarande söta och Simon blandar i vanligt ordning engelska med nån sorts svenska. Det är som vanligt och det är bra.
* serveras på "Forsmans mat & fika" i snitt en gång i veckan. Denna vecka med potatisplättar och lingon. Åtminstone för valda delar av vår personalstyrka.

Kommentarer
Postat av: Jennie

Måste varit tungt att går igenom Ikea så snabbt o inte köpa nåt heller s kram på dej syster!!

2009-02-03 @ 21:26:54
URL: http://flowie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0