"En helt okej kamera"

Äntligen har vi köpt ny kamera. Blev en Fujifilm J150W. 10 megapixlar och 5 x optisk zoom. Syrran o Patric har en Fujifilm som dom är riktigt nöjda med så därför kikade vi på det märket och den här verkade väldigt prisvärd. Tjejen som "sålde" den till oss verkade däremot inte ha nån som helst koll... Först tyckte hon att den var "en helt okej kamera", men sen när hon hade kollat lagerstatus i datorn upptäckte hon att det var ett av deras bästa köp (mest sålda, typ).
Ja, ja. Nu ligger batteriet på laddning och jag sitter o väntar på att få börja använda =)

Var hos syrran en sväng i går kväll o käkade lite nachos. Kevin lärde mig köra radiostyrd bil ;) Sen spelade ungarna Wii bowling och golf. Kevin var rätt skaplig på golf, men Leo tyckte mest det var kul att slå så hårt som möjlig. Funkar ju inte i alla lägen i golf. Men han fick ju slå många gånger istället, så han var nöjd.
Sen var syrran här idag o försökte hjälpa oss med tapetvalet. Vi upptäckte att den tapeten som var min favorit från början faktiskt skulle kunna funka på ALLA väggar. Inte bara som fond. Så nu har vi ytterligare en att välja på. Tack. Men hon kom med lite infallsvinklar som jag inte tänkt på oxå. Ska sätta mig igen med dom tunga tapetböckerna o fundera. Det är tur att systrar finns =)

Ska kolla reprisen på "På spåret" i eftermiddag. Vi har ju redan en viss pensionärsstämpel på oss i och med Bingolottoincidenten (se tidigare inlägg...), så det är väl lika bra att erkänna att vi kollar Oldsberg o Hellberg på fredagarna. Dock inte igår. Denna veckas avsnitt är Robban Achberg med. Han drar en fräckis på begäran och programledarna bryter ihop totalt. Skrattar så dom grinar... Björn Hellberg har svårast att ta sig samman. Bortklippt av SVT, tyvärr, men finns att se på YouTube för dom som inte har sett det på kvällstidningarnas webbsidor:
http://www.youtube.com/watch?v=R0be-jmwKyM

Laddningslampan är fortfarande röd :/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0