Kändisspotting

Den här killen är väl ändå rätt otrolig? Är grinig för att han fått böter när han överskrider hastighetsbegränsningen vid en omkörning och säger sen att hans trafiklärare (och dotterns också, tydligen) sagt att en omkörning ska genomföras på så kort tid som möjligt. Av det drar han slutsatsen att han får köra för fort *asg*. Han säger även att han väntat till ett lämpligt ställe innan han kör om - om han verkligen gjorde det; skulle han då behöva köra för fort???  Alltså, det är helt otroligt vad folk hittar på för att försvara sig... Han har till och med gett sig på att göra nån mätning med hjälp av nån teknisk fysiker (påstår han). Har man kört för fort så har man, då får man hacka i sig konsekvenserna. Blir så trött på folk som inte bara kan ta ansvar för det dom gör.

Ja, ja... Vi har i alla fall haft ett par trevliga dagar i Hällefors. Åkte upp till sambons föräldrar på fredag förmiddag och åt lunch där. Kändisspottade till och med i Hällefors "centrum" då vi såg denna tv-profil ;)


Städtant

Sen tog vi en avstickare till Grythyttan och drack kaffe innan vi mötte upp en kompis från Örebro. Vi skulle låna hans mammas stuga som ligger precis vid en liten sjö en bit utanför Hällefors. Supermysigt  med brygga och altaner (hennes man gillar att snickra) och knappt en själ i närheten.
Eftermiddagen/kvällen började med ett rejält åskväder med hällregn och massor av fina blixtar, så vi spelade TP (en nyare version med väldigt varierande frågor...) till att börja med.
När ovädret hade gett sig var det bad och grill och mer TP (jag vann första gången, men fick storstryk andra - hade väl tur med frågorna första, kanske) som gällde. Jättetrevlig kväll =) Fredag morgon väcktes vi av sol och när vi stod på bryggan vid halv nio på morgon dök det helt plötsligt upp fem storlommar bara ett par meter från oss (ni vet, dom som simmar låååångt under vatten).


Vattenfågel

Självklart blev det ett morgondopp innan frukost, men först när vi såg Lommarna på andra sidan sjön...
Här kommer några bilder:

       
Före ovädret...              ...och under.

   
Stugan                          Ansträngande dörrstängning

Nu verkar ju vädret bli sämre ett tag, tyvärr, men vi har ju haft en ganska bra start på vår semester ändå. Idag ska vi åka till Kr-hamn och hälsa på min moster tillsammans med syrran och hennes familj. Ska bli trevligt, för det var längesen vi träffade henne.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0