Good old Brittan

Idag tog vi lunch på stan. Man blir lite lat på matlagning på semestern...oxå...
Sen åkte vi och spontan-våldgästade min kollega Dan och hans Pia och alla djuren på gården. Ni vet, dom som har Tolita Gård där det finns ridlekis. Massor med gosiga hästar, lite ankor, en hund, en tokig katt och kaniner (just nu med kaninbäbisar som var såååå söta). Vi fick kaffe och Dans berömda bullar. Tackar =)

Monstertobleronen är öppnad och står i köket vaktad av giraffen. Vi bör ha choklad resten av året. Eller inte.Har hunnit städa lite lätt hemma idag också. Kan även meddela att det numer finns tre kuddar i soffan. Skulle behöva ny soffa, men det får va en framtidsplan. Vi hoppas ju hitta nån mer "permanent" bostad framöver, så det är bäst att avvakta ändå. När vi var hos min moster i Kristinehamn i början av juli blev man nästan sugen på ett litet radhus. Hennes är så fint =) Men i Karlstad är det ju omöjligt att hitta nåt sånt till rimligt pris. Ja, ja. Tre kuddar i soffan har vi i alla fall.

Good old Brittan spelar i Globen (eller "Ericsson Globe" som den ju heter...) ikväll. Storslagen cirkus. Det är svårt att bestämma sig för vad man ska tycka om fröken Spears. Om man ska skratta eller gråta. TV4 valde visst att inte ta några bilder till sina nyhetssändnigar då de tyckte (tillsammans med fler tv-kanaler) att hon / hennes management ställt orimliga krav. Det kanske ger en fingervisning?

Nu är naglarna målade i ljusrosa nyans och solen är på väg tillbaka efter regnskuren som nyss kom. Lotta är på Liseberg tillsammans med Lasse Berghagen (parken omdöpt till Liseberghagen...), grannarna sitter på balkongen och TV4 visar Beck-filmerna. Det är sommar.


Kommentarer
Postat av: Angie

Nice nagellack! Vad heter färgen och vilket märke är det?

Bra blogg!

2009-07-13 @ 22:17:31
Postat av: G I L R A E N

SVAR: Kul att du också kommer från karlstad! :) Världen är allt bra liten. ;) Hoppas du kommer tillbaka till min lilla blogg.

2009-07-14 @ 18:53:35
URL: http://gilraen.se/blog
Postat av: Elin

vi har sex kuddar i soffan skrii what to do?

2009-07-16 @ 22:06:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0