Stjärnorna på ...

... Slottet är en SVT-produktion som rullat ett par säsonger. Har inte sett mer än ett halvt program av det, men det har ju figurerat en del i pressen. SVTs försök till dokusåpa, som kanske mest blir ostrukturerat och ibland även lite fjantigt, om man utgår från tidningarnas återspegling av programmet.
I år är det tydligen stora saker på gång, nämligen Tommy Körberg. Inte så stort i sig, kan man tycka, men det faktum att han krävt att Kjell Bergkvist också ska va med gör det hela aningens mer intressant. Det i kombination med Björn Ranelid... Varken Tommy eller Kjelle är ju kända för att vara ödmjuka eller lågmälda och Ranelid spelar ju i en helt egen liga (som ingen annan förstår sig på). Samme Ranelid som i kvällspressen för några dagar sedan sa: "Jag är ensam om mitt språk". Jo, så är det nog...

Enligt Bergkvist ska det inte bli några stora skandaler, då han tänker ta en "vit vecka" (bara dricka nån mellanöl till maten). Körberg däremot verkar ha siktat in sig på vinkällaren. Kanske kan det vara värt att se nåt avsnitt endast för dessa herrars skull?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0