Kommunen läser min blogg...

...verkar det som ;) Äntligen har dom målat ut nya vägmarkeringar! Jag har åtminstone sett nya hajtänder och tecken på att fler markeringar är på gång. Tack, Karlstads Kommun =) Keep up the good work!

Det blev stranden idag också, men till skillnad från igår var det ganska behagligt i vattnet. Vid Örsholmsbadet åks det en del motorbåt med vattenskidåkare bakom. Bara väntar på att dom ska vurpa, men än har inget hänt...
Lite senare på eftermiddagen åkte vi ut till Bergvik och kikade lite kort. Sprang på syrran med familj där - vi ses ofta nu. Var inne på systemet och köpte lite rosé som vi tänkte unna oss så här i semestertider. Fick visa leg igen (systemet är överjävliga på det där...). Fast tjejen i kassan skämdes nog lite när hon såg mitt födelsedatum...

Våra semesterplaner börjar ta form. Vi har bokat in några dagar i GBG/Halmstad och ett par dagar i Sthlm. I Halmstad ska vi försöka ta en kväll med pappa o hans familj som har husvagnen där samma vecka. I GBG blir det väl Liseberg och det är en måndag, så kanske, kanske kikar vi på om Lotta är nåt att ha. I Sthlm har vi inte planerat nåt. Kanske en tur med nån båt i skärgården, för det brukar va mysigt.

Kollade på Seinfeldt igår kväll (gött att kunna göra det utan samvetskal nu när man är ledig). Funderar på vad Kramer lider av, egentligen. ADHD??? Eller är det fler bokstavskombinationer? Troligtvis en kombination av kombinationer... Tänk att en serie om ingenting kan va så bra - fortfarande.

Tack o hej från en varm balkong!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0