Sanningen

Igår firade vi att semestern äntligen börjat med att åka ner på stan och hänga på uteserveringar med ett par glas rosé. Vi började på Pitcher's på kroggatan (Kungsg.) och gick sedan ner till inre hamn och Barbros Brygga. Vädret var ju kalas, så inte ens jag frös ;)


En bra början på 4 veckors ledigt

I hamnen var det trubadurhelg. Trubadurerna var av lite varierande kvalité, men det är ju alltid trevligt med livemusik. Tyckte det var relativt lugnt trots vädret och lönehelg, men det kanske berodde på att vi inte är ute så sent att folk har lämnat förfesterna...

Idag tog vi med oss lite fika och åkte till Örsholmsbadet, där syster och kidsen tydligen också var utan att vi sprang på dom), för att avverka första dagen på beachen. Hysteriskt varmt och ganska mycket folk. Tog årets första dopp, trots att det var omänskligt kallt i vattnet. Fattar inte hur alla ungar handlöst kan kasta sig i utan att reagera. Börjar jag bli gammal???
På vägen hem köpte vi med oss jordgubbar och sen åt vi en sen lunch på pannkakor och färska bär - självklart på balkongen!


Jättegott

På jobbet förra veckan satt jag o kollegorna och gnällde på att Karlstad Kommun inte kan få ändan ur vagnen och måla ut lite körfältslinjer, körfältspilar och vägmarkeringar i stort. Allt är slitet och syns knappt och det gör ju inte vår vardag lättare direkt. Vi spånade i om dom inte har råd, om dom har tappat bort den vita färgen, om dom skiter i det, om penslarna är trasiga eller vad det beror på. Nu vet jag sanningen. Det finns ingen färg kvar - dom har hällt den på ICAs parkering:


Jättesnyggt

Tips på vädersajt: yr.no. Mycket bättre än SMHIs risiga prognoser som sällan stämmer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0