Insidan på en lingonkorg

Firade midsommarafton hos mamma med god mat och gott sällskap. 350-årssviten tog en kort paus och vi kunde till och med sitta ute på mammas altan och äta. Jättetrevlig kväll =)  Innan det hann vi med att tvätta (!) och handla.
Grannarna (dom som bor på balkongen) har midsommarpyntat sin balkong med traditionella björklöv som tittade över till oss:


Löv från grannen

Sov ganska länge i morse och åt frukost till Nyhetsmorgon på TV4. Studion ser ut som insidan på en lingonkorg. Igår dessutom utsmyckad med små svenska flaggor instuckna i väggen. Återigen undrar jag vem som är ansvarig...

Resten av dagen har vi varit relativt nyttiga och städat lite. Rensat ur bilen lite inför semestern (som är till veckan!) och äntligen tagit tag i källarförrådet som vi skulle ha städat ur för länge sen... Nu är det bara kvar två kartonger där nere med grejer vi ska spara. På måndag hivar vi resten. Sen får vi se hur lång tid det tar att fylla upp med nytt skräp igen. Skönt att få det gjort och idag har det ju ändå hällregnat i perioder, så man kan lika gärna fixa o trixa inne.

   
Ovan jord...                      ...under jord

Kommentarer
Postat av: Mammma

Tycker oxå att det var trevligt att ni kom ut till oss på midsommar afton!

2009-06-21 @ 22:29:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0