En trasig människa och en ikon

Har precis börjat vår semester med ett besök på Orust där sambon spelade golftävling. Datorn fick stanna hemma och därför har uppdateringarna här inte blivit av, men nu sitter jag på balkongen och uppdaterar...
 Vi bodde på ett mysigt vandrarhem i Ellös tillsammans med sambons golfpolare och hans familj. Medans grabbarna spelade golf om dagarna hängde vi andra i solen och på stranden. Vädret har ju varit mer än bra och kvällarna har varit riktigt varma, så vi har spenderat dem på vandrarhemmets altan med god mat och dryck. Västkusten var ju förstås precis lika vackert som det brukar vara =)

           
Ellös

Vi bodde precis vid havet och där fanns ett varv där man gjorde segelbåtar i hysteriska storlekar. Dom berättade att dom brukar ha "Öppet varv" i augusti varje år och då kommer det ca 25.000 besökare på en helg. Skapligt...


Stooora båtar


Hittade en kul skylt utanför vandrarhemmet:


Ovanlig

Sambon tog tillsammans med golfpolaren hem guldet i den ena tävlingen.


Guld

Eftersom vi åkte tråkiga 45:an med alla vägarbeten ner till kusten tog vi småvägar genom Dalsland hem. Stannade till vid Baldersnäs Herrgård eftersom vi var så nära. Har varit där med mc-klubben en gång för många år sedan, men det kunde va kul att kika lite. Det var tydligen mjölkning på gång när vi kom:


Kossor på väg

Det är ju för tillfället Ingvar Oldsberg som äger Baldersnäs och det syns på olika sätt:

     
Lyx?                          Ett Oldsberg-projekt?

Nyheten att Michael Jackson är död har ju för övrigt nått världen. En trasig människa som fick ett tragiskt slut. Jag kan väl inte säga att jag har haft någon större musikalisk relation till honom, men man kan ju inte sticka under stol med att han gjort mycket för musiken. Helt klart en ikon inom pop-musiken. Personligen tycker jag bäst om hans tidigare musik. Jackson 5 gjorde ju ett par riktigt sköna låtar och "Thriller" är ju en klassiker.



Idag ska vi åka till tippen med allt vi rensat ur i källaren och sedan handla lite. Annars ska vi inte göra så mycket nyttigt.


Kommentarer
Postat av: Elin

diskreminerande parkering tycker jag, asiaterna då?

2009-06-30 @ 09:48:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0