VIP-tanten

Nån har kommit på en bra idé - Earth Hour. Denna lysande (notera det fyndiga uttrycket...) tanke kom till i Sydney 2007 när drygt 2 miljoner hushåll och företag släckte ljuset en timme för miljöns skull. Bara två år senare är begreppet välkänt och hela världen engagerar sig. Utom Stockholm. Nä, Stockholms Stad tycker inte att det gör så mycket för miljön. Ingen långsiktig lösning, säger man. Nej, kanske inte, men dels är det väl en markering att man VILL göra något och ärligt talat - om flera miljarder (fler?) människor världen över släcker lamporna så borde det väl göra en relativt stor skillnad i energiförbrukning och därmed för miljön. Rent skitsnack från Stockholm, tycker jag. Som tur är har Karlstads kommun sagt att dom är på. Då slipper man skämmas för dom i alla fall...


Klart vi ska släcka!

Idag tryckte vi i oss sista (?) semlan för i år på jobbet. Nu låter det som att vi äter sånt flera gånger i veckan, vilket oftast inte är sant...  Får se om man kan balansera upp det där med sallad eller annan valfri kaninföda under morgondagen.

Kollade på Sthlm-Arlanda på TV 3 ikväll. Handlar om flygplatsen, som alla säkert förstår. Lite kul. Speciellt den där bruden som jobbar på VIP-tjänst, eller vad dom kallar det. Hon tar hand om alla viktiga kändisar som ska flyga nånstans och inte umgås med oss vanliga dödliga eller helt enkelt inte får en chans att göra det då de blir infångade av VIP-tanten och infösta i ett rum med platt-TV och godisskålar. Hon är lite läskig, VIP-tanten. Aningens hysterisk blick och bara liiiite överambitiös. Dessutom verkar hon vimsig, vilket inte kan vara nån stor fördel i jobbet.

Solrosorna tar sig. Nu är dom flera stycken och syns till och med över kanten på krukan. Detta kan ju bli något!

Imorgon ska jag ha en ego-dag. Få ansiktsbehandling, ta en promenad och slappa lite. Sen ska vi ut med jobbet - 15 själar blir vi och det ska bli kul!

Obama hos Jay Leno nu. Intressant.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0