Gubbigt

Livet lever väldigt försiktigt just nu. Det har varit några tuffa dagar, så det är det enda sättet att leva. Lördag kväll hemma i soffan framför "Här är ditt liv" blandat med den där fotbollsmatchen som är så viktig. Oldsberg har Sven Wollter som gäst (tvärblåst vid kidnappningen...) och konjaksglaset (?) nära. Stor skådespelare med stora roller bakom sig - och framför sig. Kan bli ett bra program. Hade dock förväntat mig en kvinnlig gäst med tanke på all skit SVT fått för att det varit "gubbigt". Nu blir det, vad som än händer, fler manliga än kvinnliga gäster (eftersom detta är program 5 av 6) och det kommer väl resultera i ett jäkla väsen från diverse feminister.
Vad gäller fotbollen har Sverige varit kaxiga så det räcker och blir över dom senaste dagarna. Undrar hur bra det egentligen är... Sambon svär i alla fall lätt med jämna mellanrum framför TVn i sovrummet (det är där fotbollen visas...) och det tolkar jag som mindre bra.


Det bästa med hösten

Idag har svärföräldrarna varit här och vi har gjort både IKEA och stan. Åt god lunch i Mitt i City och drack kaffe med chokladkakor från Lundbergs hemma hos oss. Vi gick förbi Boulevard och kikade på soffa. Nu vet vi precis vad vi vill ha ;)

Var i Väse igår och träffade alla fina människor på Club Enter. Stålis hade tema "Friskt kopplat, hälften brunnit" och skulle lära oss koppla elgrejer. Gick skapligt och jag kände faktiskt igen liiiite av kopplingsscheman och symboler från tekniklektionerna i skolan. Vi fick dock inget att brinna :( Det rök lite om nåt, men det var allt.

     
Kollar man riktigt noga kan man se rök...

I Betania har alla flitiga jobbare kommit en bra bit. På baksidan (där vi ska bygga ut) var plattan gjuten, så nu börjar man verkligen se framsteg!


Framtid!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0