Vildhasse

Då har man klarat av årets Oxhälja i Filipstad. Dåligt väder, förstås. Marknadskarameller, strumpor, leksaker, Vildhasse. Och var tionde meter börjar allt om. Marknadskarameller, strumpor, leksaker, Vildhasse. Man tittar mer på folk än på grejer. Man brukar springa på en hel del folk man känner också och det gjorde vi ju i år med. Något som också upprepar sig varje år är hur folk parkerar. Nu är ju detta mer eller mindre oundvikligt, med tanke på hur mycket folk det blir i en så liten stad på så kort tid, MEN arbetsskadad som man är så kan man inte låta bli att kommentera. I Filipstads enda allé var det idag alltså parkeringsplats:



Nu har vi det ju så bra att sambons föräldrar bor ganska "centralt" (kan man använda det ordet om Filipstad?), så parkering för oss var varken problem eller olagligt. Och vi var väl där för att träffa dom, minst lika mycket som för marknaden. Vi fick med oss det viktigaste hem (fast syrrans är godare):



Ikväll blir det lugnt. Nån film, kanske. Vädret inbjuder ju till det... Imorgon ska jag sjunga i Ölme och sen kanske man kan komma ut o gå en promenad.

Grattis till syrrans sambo som fyller år idag =)

Kommentarer
Postat av: Mellberg

Hej! Trevlig blogg.



Jag var också på Oxhälja och kan inte annat än att instämma. Det skulle vara kul med lite bredare utbud och mindre krimskrams.



Vildhasse är ju dock i en klass för sig :) Undrar hur gammal han är nu? Har varit med så länge jag kan minnas!



köpte en björnkorv av honom och några bitar torkat renkött som jag tänkte spara till nästa helg.



Såg på korvpåsen att han skaffat hemsida, så vem vet, nästa år kanske man handlar korven där istället :)



2009-09-07 @ 00:19:36
URL: http://www.vildhasse.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0