Tal och tårta

Idag har jag röjt loss med kören på Ölme Missionskyrkas 150-årsjubileum. Dom är bara aningens efter Väse med det. Tyckte vi skötte oss rätt bra och hade näst intill makalöst ös. Pinglans man var med och lirade både gitarr och piano och det gjorde att vi tillsammans med Pinglan på gitarr (och trumma!) och vår basist (som är en riktig klippa) fick ett riktigt bra komp!
I och med att detta var ett jubileum ingick både tal i varierande längd och TÅRTA. Och förstås dom där goa människorna som jag tidigare nämnt och som alltid ingår i kyrkan. Det som även ingick var att kliva upp halsbrytande tidigt (för att vara söndag) och sjunga upp/repa. Det är väl den enda nackdelen med att göra det mesta av sitt sjungande i just kyrkor - det brukar börja kl. 11 och innan det ska man fixa och värma upp. Dessutom är inte rösten i sitt esse just på morgonen/förmiddagen... Allt annat som är förknippat med att sjunga i kyrkor är dock inget annat än fantastiskt kul!

Eftersom tårtor och tal drog ut på tiden ställde vi in vårt färgmöte i "nya" kyrkan. Passade ganska bra, för då hann man njuta en liten stund av solen =) Våren är äntligen här!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0