Är det nån som har en bok?

Sitter och ser "Inside the actor studio". Elton John är där. Har alltid gillat honom och hans musik. Han intervjuas av James Lipton och svara både personligt och roligt. Han är faktikst det - rolig. När det är dags för publikens frågor får han frågan om vad som är viktig när man skriver musik. Ett av hans svar är:
- Ackordföljd.
Han avslutar med att säga:
- Jag skulle kunna skriva musik till vad som helst. En bok, till exempel. Vad som helst. Är det nån som har en bok? Eller något annat som det står något i?
En kille i publiken kommer fram med manuset till "Per Gynt" och man hinner tänka "Okej, lycka till". Men Sir Elton John sätter sig vid pianot och läser högt
- Scen två.
Därefter börjar han sätta musik till replikerna i manuset. Vasst. Det höll på att bli musikal av Ibsens drama direkt på plats!

Har varit och lämnat plasma och hälsat på farmor i dag. Jag och faster tog med henne ut i Stadsträdgården och gick runt bland alla blommor. Vi åt glass i solen och pratade om allt mellan himmel och jord. Hon verkar piggare jämfört med för någon vecka sen. Skönt!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0