Följetång

Nu är äntligen soffan här! Den kom igår vid lunch och vi packade upp och skruvade ihop den igår kväll. Denna soffa har ju varit lite av en följetång. Först blev vi lovade att den skulle komma v 8. Sedan v 9 och då sålde vi vår soffa för att inte behöva ha två... Så efter att ha varit utan soffa en vecka blev vi väldigt lättade när dom ringde i torsdags och sa att dom kör ut på fredag. När den väl kom fattades det naturligtvis grejer, plus att vi hade fått fel fötter (ek istället för svarta). Som tur va hade killarna som körde ut soffan bara glömt lasta av det som fattades och fötterna fick va. Orkar inte vänta på dom 11 veckor till :/
Sammanfattning: Handla inte på Värmlandsmöbler...


Ny soffa i ostädat vardagsrum

Nu ska vi bara få tag i ett nytt soffbord. Det vi har är lite för stort och lite för trasigt. Får se om vi kan beställa det vi kikat på idag. Ska försöka få tag i ett litet miniväxthus också, för jag fick några bra tips på kryddor och sånt att odla av min jobbarkompis.

Igår var jag hos syster o fikade. Hon hade gjort världens godaste kladdkaka! Dom är barnlediga i helgen och ska lyxa till det alldeles själva med bio och hotell och annat kul. Det är dom värda!

Hittade en kul krok på stan för ett tag sedan:


Vad hänger man här?

Kommentarer
Postat av: Jennie

Katten kanske?!?!? :-)va fint det blev med soffan!!

2010-03-14 @ 10:12:02
URL: http://flowie.blogg.se/
Postat av: david

så man skall altså inte handla på wermlandsmöbler pga du fick fel ben? haha

2010-05-10 @ 13:21:55
Postat av: Anna

David: Nja - benen skiter jag väl i. Det är mest hur man blivit behandlad och när dom inte kan hålla tider. Tyckte dom var rätt otrevliga när vi ringde o frågade om soffans leveranstid (som inte stämde alls med vad dom sa från början...).

2010-05-10 @ 19:03:59
URL: http://limelight.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0