Radio

Trevlig och vääääldigt lugn kväll på Harry's igår. Karstad Nya Radio kör after work där på fredag eftermiddag med bland annat Hithunters och Ordjakten. Jag gillar både Kerry o Hithunters och försöker lyssna varje fredag (92,2 brukar stå på övrig tid också). Eftersom vi hade vunnit ordjakten ett par gånger här hemma, så tänkte vi utnyttja vinsten (presentkort på Harry's) och lyssna live på plats. Inte så många andra som tänkte det just denna regniga fredag, så Harry's var oerhört lugnt. Vi tog så klart hem ordjakten (öppet mål...) och fick därmed bra rabatt på notan.
Roligast var ändå att få hänga på Kerry upp o kika i radiostudion som ligger en trappa upp i samma hus. En gammal musikstudio som var ganska skabbig när radion tog över, men där de hade rustat jättefint =) Det var superintressant att få lära sig lite om hur radio funkar och hur avancerade programmen är! Hoppas verkligen att KN Radio fortsätter sända länge framöver, så att man har en kanal med lite variation att lyssna på. Tack för visningen, Kerry, och tack för skjutsen =)

Idag har sambon spelat golftävling, så jag har varit solo. Tog en promenad och fixade lite ärenden på stan, städade och tvättade. Inte så många knop, alltså. Ikväll gör vi lite god mat och slappar framför TV:n. Imorgon är det konfirmationshögtid i Väse och då ska det sjungas. Repar redan 9.30...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0