2.0

Huvudvärken från helvetet är inne på sin tredje dag. Inget hjälper. Om bara arbetsveckan kunde ta slut så att stressen får släppa lite grann. En dag kvar. En lång. Kämpa, som Wikegård säger.

Har precis avslutat en AM-kurs på jobbet. Gillar 15-åringarna =) De har en annan syn på trafik än vad de "vanliga" eleverna har och man lär sig massor av de små liven, bara man lyssnar! Jag ska sätta mina B-elever på samma frågor som AM-eleverna och jämföra åsikter ;) Beta-versionen av teorikursen funkade rätt bra, så med några små justeringar blir det nog en "AM-teori 2.0".

Tog en sväng i spåret efter jobbet idag för att få röra på mig och se om det kunde få kroppen lite mer i balans. Måste försöka hålla i springandet nu - trots att det inte blir några långa turer. Hjälpte inte huvudet så mycket, så det får bli soffan ikväll.Trafikverket har kommit med en undersökning ang. dubbdäck och ESP. I rekommendationerna har man bland annat skrivit följande:
"Om en bilägare inte avser att använda bilen vid halt väglag, förefaller inte typen av vinterdäck vara betydelsefullt".
Eh... Känns det inte som en självklarhet??? Vad är det för tomtar som knåpar ihop sånt här? Ja, de har ju inte fel på den punkten i alla fall...

Kommentarer
Postat av: Jennie

Usch o fy va jobbigt med huvudvärken som inte vill ge med sig. Hoppas det har släppt tills imorron o så ser vi fram emot helgen så du får ta det lugnt o vila!! :) stor kram!! <3

2010-11-03 @ 19:07:35
URL: http://flowie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0