Bedrövlig historia

Läser "Hanteraren" av Dick Sundevall. En dokumentär om hur svensk polis som begår lagbrott och om hur Olle Liljegren dömdes och avskedades trots att hans olagliga agerande sanktionerats och finansierats av Sveriges högsta polischefer. Boken går hårt åt många högdjur i polismyndigheten; Karin Göthblad och Leif Jennerkvist bland annat.
OM detta är sant så är det en stor katastrof... Och det är just det man funderar på när man läser. Är det sant?
Känns som nåt man skulle fråga Leif GW Persson om, så det gör vi. Ett snabbt mail med frågan om han:
1. Har läst boken
2. Tror att det är sant

Svaret kommer inom nån timme och är "JA". Bedrövlig historia som han tror i allt väsentligt är sann. Och då blir jag också ganska övertygad. För jag tror att GW är påläst och bra på sitt jobb. Och han vågar säga vad han tycker.
Jag rekommenderar boken i alla fall. Väldigt intressant.

Ikväll har vi haft lite familj här på enkel mat och tårta för att fira sambon som fyllt år. Mysigt =) Gjorde tacopaj som jag hittat recept på på nätet. Alltid lite lurigt när man testar recept första gången, men det blev rätt okej. Imorgon åker vi till Sthlm lite oplanerat och går (förhoppningsvis om allt funkar) på en specialkonsert med Amanda Jenssen. SJ har förstås ställt in vårt tåg, så det är ersättningsbuss som gäller. SJ måste vara det absolut sämst skötta företag i Norra Europa! Mina syskonbarn (5 och 7 år) skulle driva det där hundra gånger bättre. Nu plockar de bort tåg som har trasiga hjul. Ja, det är ju bra, men hur kommer det sig att man inte har kontinuerligt underhåll??? Fattar de inte att de skulle tjäna på att hålla efter grejerna istället för att behöva ersätta en massa människor och hyra in en massa extrabussar. För att inte tala om det där med publicitet. All publicitet är inte bra publicitet, SJ...

En grej, bara - skäll inte på personalen på tågen. Det är inte deras fel. Ring SJ och Transportstyrelsen istället - det är deras race. Personalen på tågen gör sitt bästa när det blir kaos för att passagerarna ska ha det bra.

Kommentarer
Postat av: Jennie

Tack för igår :-) o hoppas ni får en trevlig helg trots tågkrånglet. Kram!!

2010-10-16 @ 09:43:42
URL: http://flowie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0