Tiger

SM-guld igen :) Finfint! Senast (2009) lyckades vi pricka den avgörande matchen och det var fantastiskt. Nu fick vi gå på match i lördags och det var inte fy skam heller.

Idag blev det äntligen en tigerkaka gjord! Tänkte göra en igår, men hade inget smör hemma. Den blev nog i och för sig mer leopardfläckig än randig (nästa gång blir det gaffeltricket), men fullt ätbar. Knallade över till syster med den på eftermiddagen. Fick en skön stund med systerprat och lite bebisgos. Såg en skymt av pojkarna, som lekte ute med kompisar, också. De blev ju fikasugna tillslut, det också ;) När jag gick hem igen var det riktigt vårvarmt - nästa gång blir det utefika! Dessutom gick jag förbi minst två gårdar med grillar på hemvägen. Det gäller att göra säsongen så lång som möjligt!

Åkte ut till Maxi och handlade lite. Slog till på några små kycklingar till påskriset. Brukar inte påskpynta alls, men i år kör vi lite lightpynt. Kanske dyker det upp påskkärringar eller gubbar med påskbrev - häftigare än så blir det dock inte.


Kycklingar i plast


Sitter och väntar på att köttfärspajen i ugnen ska bli klar och kikar lite på Dragon's Den (just nu sågar drakarna en kille rejält...). Hoppas svenska Draknästet snart kommer tillbaka!

Edit: Just det, Susanne! Glömde skriva att det är superenkelt att beställa från ELF. De har en svensk sida med svenska priser och ibland även fraktfritt :) Precis som att beställa från vilken webbshop som helst! Billigt smink som är riktigt bra! Det tar lite drygt en vecka för grejerna att komma fram, men det är ju inte hela världen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0