Två spår

Oj, det blev visst lite tomt på inlägg här... Har försökt ladda med energi under helgen för att orka början av detta år. Gick väl både bra och mindre bra. Nu är det bara att hugga i och bita ihop! Vi har det relativt lugnt på jobbet och det är nästan tur, för nu är det faktiskt inte speciellt smidigt att sitta i övningsbil. Det finns ju inget annat än två spår och massor av snövallar. Inte så varierande, direkt.

Vi hade i alla fall en väldigt trevlig lördag med bland annat middag med goda vänner. Fördrink på Herrhagen och sen en lite halkig promenad ner till stan och Pitchers monster-burgare. Tänkte åka buss hem, men det gick inte alls. Alla bussar i hela Karlstad var inställda för att det var för halkigt (konstigt nog var det inte lika halkigt åt Värmlandstrafiks bussar... Lustigt, det där.), så det var bara att plocka första bästa taxi. Söndagen spenderades mest med en bok och en kort tripp till Plantagen. Blev så tomt i köksfönstret när jag plockade bort adventsljusstakar och julstjärnor... Nu står det Våreld (även känd som Höstglöd - fast på hösten då...) där istället.
Grannarna har för övrigt precis satt upp sin julbelysning på balkongen. Jättefint.


Äntligen?

Översvämningen i Australien, från det ena till det andra, drabbar ju inte bara människor utan självklart även djuren. Läser i Aftonbladet om fladdermössen som man räddat och som är på bättringsvägen. De är ju onödigt söta i sina små filtar:


Sööööta bäbisar. (Lånad från aftonbladet.se)
Kommentarer
Postat av: Jennie

haha.. bättre sent än aldrig att få upp belysningen.. eller?! ;-)vilka söta små bebisar!!

2011-01-10 @ 18:19:56
URL: http://flowie.blogg.se/
Postat av: My

Såg dom små liven i tidningen. Nästan så att man vill ha en!

2011-01-12 @ 19:59:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0