Alla heter Glenn...

... i Göteborg. Eller ja, inte alla. Kanske inte ens majoriteten. I värsta fall är det till och med en myt. Vi träffade inte en enda :/

Oavsett så började vi vår semester i just den staden, vaktandes min kusins lägenhet i Kallebäck. Inte helt fel och vi tackar för förtroendet ;)
Skönt att komma hemifrån de första dagarna på semestern, så att man verkligen får släppa jobbet (såg dock en övningsbil från hemstaden som lyckats med världshistoriens sämsta parkering i Nordstans p-hus. Inte bra reklam.).
Vädret har varierat sådär som det gör en vanlig svensk sommar, men det mesta av regnet har lyckats komma sena kvällar och nätter. Alltså har vi redan ett par soliga dagar i ryggsäcken.


Utsikt över Liseberg om man lyfter på blicken

J:s bror m. familj seglar i ca fyra veckor och prickade in Göteborg samma helg som oss. Alltså gjorde vi ett studiebesök på deras 40 fot långa segelbåt.


Seglarnas hem

Annars har det varit lite museum, lite Liseberg, lite Lotta (också på Liseberg) och mycket mat. Passade på att kika på genrepet av Lotta på Liseberg. Mindre folk och ingen risk att va med på TV ;) Dessutom tycker jag att det är lite roligare med genrep, för då kan det hända grejer! Folk gör fel, man får ta om, en del tappar kläder (Linda Pritchard den här gången), osv.


Ledigt klädda artister på genrep

På Universeum hängde vi en halv dag. Inga Lemurer har de, men däremot andra sköna apor. Små apor som inte är speciellt rädda för människorna som går igenom den fejkade regnskogen. Den ena hoppade ner och satt på räcket precis bredvid oss. Hade kunnat klappa den om man hade fått. Riktig linslus.


Apor fotade med risig mobilkamera


Fina fiskar. Nemo till höger

Ikväll har vi grillkväll med goda vänner. Det blir en klurig kväll... Nu ska jag åka på välbehövlig massage.

Kommentarer
Postat av: Sofie

Apan ser bestämd ut ;)

2011-07-18 @ 21:31:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0