Äventyrshelg

Försöker hämta mig efter en riktig äventyrshelg. Två dagars mc-tur i Västergötland med de finaste av vänner och vägar. Vi har åkt i Arns fotspår och kikat på massor av kyrkor och ruiner. I gänget har vi en riktig historiekille som kan ALLT och är en fantastisk berättare. Passande nog är han en riktig stigfinnare också och det är ju ett alldeles utmärkt personlighetsdrag när man lägger upp en mc-helg.

När vi sett oss mätta på kultur och historia första dagen klev vi ner till centrum i den stora staden Lidköping för en bit mat. Blev guidade av en långhårig HD-kille som lyckades få delar av gänget att lova att nästa köp skulle bli amerikanskt :P Hittade en restaurang vid älven där det från början inte fanns några lediga bord. MEN när historieberättar'n hade pratat med personalen så dök det upp extrabord och stolar från ingenstans. Undrar hur han gör... Kvällen var fylld av god mat, lite trubadur och massor av skratt!

Söndagen bjöd tyvärr på lite regn, men vi kröp in i våra regnställ och laddade med mat på Kinnekulle. De har med största sannolikhet norra halvklotets godaste köttbullar.SilverfalletEn av ruinerna och helgens färdmedel


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0