Vi får inte glömma

Vi har varit värsta hantverkarna här hemma i ett par dagar. Spacklat och målat och haft oss. De lila (och jag menar verkligen lila) väggarna i sovrummet är numer fegt beige, men det är hundra gånger bättre än tidigare. Vi hade lite otur med färgbrytare på färgaffären sist vi skulle greja, så färgen vi skulle plocka upp från fondväggen blev allt annat än rätt. Nu är den åtminstone allt annat än lila :) Nya gardiner och lite allmänt städande har det också blivit.

SVT2 stod på hela dagen igår för att följa Norge i deras sorg efter fredagens ofattbara händelse. Det blir så påtagligt när det är Norge som drabbas. Våra grannar och det, mig veteligen, fredligaste landet på jorden. Läste ett blogginlägg av ungdomarna från Utøya. Otroligt obehaglig läsning. Det går inte ens att föreställa sig rädslan och förtvivlan.
Det ger ett annat sorts perspektiv när det händer så nära - det där som händer "nån annanstans" är här alldeles intill oss. Livet är skört och vi får inte glömma att vara tacksamma för det vi har. Vi är lyckligt lottade.

Sommarpratarna på TV nu innan vi sussar i nymålat sovrum.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0