Dop

Precis kommit hem från lilla Emelies dop i Väse. Jättefint och alla tre barnen var så duktiga :) Emelie grät egentligen bara när hon blev döpt (vatten på huvudet var tydligen trist), men annars sa hon inte så mycket. Kevin fick hälla vatten i dopskålen och det gjorde han jättebra! Jag sjöng två sånger - "Välkommen hem" (Sonja Aldén) och Kärleksvisan (Sarah Dawn Finer). Har haft lite bekymmer med käken en dryg vecka och haft ont på höger sida, så det känns lite konstigt att sjunga, men det gick ganska bra ändå. Fika med goda tårtor efteråt. Får nog skjuta på kvällsmaten idag...


Tååårta! En av dom ;)Kort till lilltösa

Igår tog vi en sväng ner på stan och åt lunch med Mamma och J. Handlade doppresent till Emelie och åt jordgubbar och glass hemma på våran balkong. Framåt kvällen fick det bli ett glas vitt från Kreta på balkongen. Bäst att passa på att njuta av värmen! Kändes faktiskt som att sitta på hotellbalkongen i Rethymno.

Nu är det bara en vecka jobb kvar och sen börjar vår efterlängtade semester. Det har varit en tuff början på sommaren, så jag behöver verkligen vara ledig!


Kommentarer
Postat av: Birgit

Tack Anna!! Du är så njutbart att höra dig sjunga och särskilt sången "Välkommen hem" på dopet för lilla Emelie.

2011-07-04 @ 16:41:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0